Mina behandlingar

Här kan du läsa om de behandlingar som jag utför.
Kostnad för konsultation är 500 kr som dras av vid bokat besök inom två månader.


Auktoriserad hudterapeut / Legitimerad sjuksköterska
Certifierad och medlem i Estetiska Injektionsrådet (EIR) samt medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR).

FILLERS
Pris från 3 500 kr
Mina fillersbehandlingar i ansiktet skräddarsys efter dina behov. Jag har flera kombinationsbehandlingar för både ansikte, hals och dekolletage.

BOTOX
Pris från 3 500 kr
Tre områden behandlas, dvs arga rynkan, panna och kråksparkar. Återbesök ingår. Önskar du behandla även andra områden får du prisförslag från mig.

KEMISK PEELINGPRX-T33
Pris 1 900 kr / gång
Kur 3-4 gånger rekommenderas
Just nu har jag en kampanj på PRX-T33-behandlingar för halva priset. Gäller fram till Midsommar. Läs mer på min Instagram och Facebook. Följ mig gärna och ta del av mina erbjudanden!

PRX-T33 är den nya generationens TCA-behandling (kraftfull kemisk peeling) för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. För dig som önskar få mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar.

ANSIKTSBEHANDLING
Pris 1 200 kr

Jag utför klassiska ansiktsbehandlingar med portömning, peeling, massage och mask. Om du vill färgar jag dina fransar och bryn samt vaxar ditt ansikte. Jag kan även ta bort dina milier. Du får rekommendationer på hudvårdsprodukter som passar din hud. 

SUNEKOS
Pris 2 500 kr / gång
Kur 4-5 gånger rekommenderas, rabatt 10%
Behandling för mörka ringar och påsar under ögonen. Kan även användas på händer, hals och dekolletage.
Sunekos är en injektionsbehandling där man tagit tillvara på de unika egenskaperna hos aminosyror och dess synergier med hyaluronsyra för att återställa hudens kvalitet och balans. Sunekos unika formula har genom studier visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis som reproducerar både kollagen och elastin, vilket är två viktiga element för hudens cellförnyelse. Sunekos motverkar åldrandet på ett naturligt sätt och med hänsyn till din naturliga ansiktsform.

PROFHILO
Pris 3 500 kr
Kur 3-4 gånger rekommenderas, rabatt 10%
Profhilo är en stabiliserad injicerbar hyaluronsyrabaserad produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Förutom att den stärker och återfuktar huden har Profhilo också en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Profhilo går utmärkt att använda tillsammans med andra estetiska behandlingar.

MICRONEEDLING/ DERMAPEN
Pris från 2 395 kr
Kur rekommenderas, antalet bestäms efter konsultation.
Dermapen 4 är världens första digitala och bluetooth-anslutna microneedling penna. Snabb, säker och effektiv med fantastiska behandlingsresultat. Med Dermapen 4 kan man behandla anti-age, ärr, akne, pigmenteringar, rosacea, strier, lyster, och fukt.
Dermapen 4´s starka motor, kapacitet och vibrerande funktion gör att behandlingen upplevs som i stort sett smärtfri varför olika typer av bedövningskrämer är onödiga.

KOMBINATIONSBEHANDLING
Pris efter konsultation

Mina kombinationsbehandlingar med injektioner för ökad fukt i huden. Reducerar fina linjer och rynkor främst på kinderna och kring munnen, så kallade rökrynkor. Bör göras som en kur för bästa och mest hållbara resultat.

CRYOPEN O – ESTETISK FRYSPENNA
Pris från 700 kr

Fryser effektivt bort vårtor, pigmentfläckar, hemangioma, fettknölar, fibrom, seborroisk keratos mm med strålande och snabba resultat. Flera behandlingar kan behövas.