Mina behandlingar

Här kan du läsa om de behandlingar som jag utför.


Auktoriserad hudterapeut / Legitimerad sjuksköterska
Certifierad och medlem i Estetiska Injektionsrådet (EIR) samt medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR).

FILLERS
Pris från 3 000 kr
Kur rekommenderas, rabatt 20%
Mina fillersbehandlingar i ansiktet skräddarsys efter dina behov. Jag har flera kombinationsbehandlingar för både ansikte, hals och dekolletage.

BOTOX
Pris från 3 500 kr
Kur rekommenderas, rabatt 20%
Tre områden behandlas, dvs arga rynkan, panna och kråksparkar. Återbesök ingår. Önskar du behandla även andra områden får du prisförslag från mig.

KEMISK PEELING
– Milkpeel från Dermaceutic
Pris 1 600 kr / gång
Kur rekommenderas, rabatt 20%
Milkpeel är en behandling som ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen och jobbar på orenheter. Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Den rengör och fräschar effektivt upp oren, trött och livlös hud – en riktig askungepeel!

KEMISK PEELINGPRX-T33
Pris 1 900 kr / gång
Kur rekommenderas, rabatt 20%

PRX-T33 är den nya generationens TCA-behandling (kraftfull kemisk peeling) för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. För dig som önskar få mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar.

ANSIKTSBEHANDLING
Pris från 900 kr

Jag utför klassiska ansiktsbehandlingar med portömning, peeling, massage och mask. Om du vill färgar jag dina fransar och bryn samt vaxar ditt ansikte. Jag kan även ta bort dina milier. Du får rekommendationer på hudvårdsprodukter som passar din hud. 

SUNEKOS
Pris 2 500 kr
Kur rekommenderas, rabatt 20%
Behandling för mörka ringar och påsar under ögonen. Kan även användas på händer, hals och dekolletage.
Sunekos är en injektionsbehandling där man tagit tillvara på de unika egenskaperna hos aminosyror och dess synergier med hyaluronsyra för att återställa hudens kvalitet och balans. Sunekos unika formula har genom studier visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis som reproducerar både kollagen och elastin, vilket är två viktiga element för hudens cellförnyelse. Sunekos motverkar åldrandet på ett naturligt sätt och med hänsyn till din naturliga ansiktsform.

PROFHILO
Pris 3 500 kr
Kur rekommenderas, rabatt 20%
Profhilo är en stabiliserad injicerbar hyaluronsyrabaserade produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Förutom att den stärker och återfuktar huden har Profhilo också en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Profhilo går utmärkt att använda tillsammans med andra estetiska behandlingar.

MICRONEEDLING
Pris 1 900 kr (kur rekommenderas)
Microneedling är en avancerad nålbehandling för att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling är effektiv för att behandla bland annat ärr, fina linjer och rynkor, förstorade porer, celluliter och hudbristningar. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat och hållbart resultat, även om man redan efter en behandling ser en tydlig skillnad.

KOMBINATIONSBEHANDLING
Pris efter konsultation

Mina kombinationsbehandlingar med injektioner för ökad fukt i huden. Reducerar fina linjer och rynkor främst på kinderna och kring munnen, så kallade rökrynkor. Bör göras som en kur för bästa och mest hållbara resultat.

CRYOPEN O – ESTETISK FRYSPENNA
Pris från 700 kr

Fryser effektivt bort vårtor, pigment, hemangioma, fettknölar. På under 20 sekunder fryser CryoPen bort: Fibrom – Vårtor – Pigmentfläckar – Hemangioma – Fettknölar – Seborroisk keratos – m fl med strålande och snabba resultat. Oftast räcker det med en behandling.


linabennstrom@gmail.com
070 44 628 44

» BOKA TID ONLINE «